5x tips om je buik te verbergen

Het moet één van de meest gehoorde styling vragen zijn: hoe kan ik mijn buikje verdoezelen? Wij geven je graag tips.

1.DE JUISTE SHAPEWEAR DOET WONDEREN

Goed passend ondergoed is de basis van élk outfit. Een goede liftende beha trekt de aandacht en draag een hoge tailleslip om je buikje te camoufleren. Een corrigerende body of corrigerende onderjurk biedt ook uitkomst. Check wel goed de maattabel, de juiste maat is belangrijk voor het resultaat.

2. DE JUISTE STOF

Een rok of broek in een stevigere stof stopt je buikje mooi weg. Kies voor een jeans of middelmatig dikke stoffen: niet té dun, zodat niet elk klein minpuntje wordt geaccentueerd, maar ook niet té stug, zodanig dat je kleding nog steeds mooi over je lichaam valt. Daarom is jeans een goede optie.

Tip: een sjaal die je soepel rond je hals draagt, zorgt voor een extra verlengend effect én is een goede manier om een buikje minder te doen opvallen!

3. ULTRAVROUWELIJK, ULTRAFLATTEREND: DE WIKKELJURK

De wikkeljurk is veruit één van de meest vrouwelijke jurken, hiermee accentueer je je figuur prachtig, waardoor je zo de aandacht afleidt van je buik. Kies eventueel voor een jurk met ruches of plooien aan de halslijn: dat zorgt voor een extra afslankend effect. Ons model draagt er de sleek smooth short onder. Deze corrigeert je buik, geen last van schurende benen en geen paniek als je jurk open waait.

4. EN NATUURLIJK DE BLAZER

Een veelzijdig stuk dat niet in je kleerkast mag ontbreken, is de blazer. Dit jasje is eindeloos combineerbaar en legt de nadruk op je taille, maar niet op je buikje. Het smalste punt van een blazer valt ongeveer in het midden van je buik, waardoor je een optische breuk in je silhouet krijgt.5. A-LIJN = ALTIJD GOED

Vermijd korte en strakke bovenstukken, want ze leggen het accent op je buik. Kies liever voor een blouse of T-shirt die in een A-lijn valt: mooi passend aan je schouders en wijder aan de onderkant. Zo kun je makkelijk je buikje camoufleren.

ZELFVERTROUWEN = DE ALLERMOOISTE OUTFIT

Een laatste, en misschien nog belangrijkste tip: schitter, straal en wees zelfverzekerd, want dat is de allermooiste outfit die je ooit zult dragen! Je bent heus niet de enige met een buikje, integendeel zelfs, dus laat dat kleine minpuntje gerust varen. Als je gelukkig bent, kijkt iedereen naar die prachtige glimlach van jou en kraait er geen haan naar dat buikje!

10% KORTING?
Schrijf je nu in en ontvang een 10% kortingscode!
    INSCHRIJVEN
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden