8 REDENEN WAAROM VAN EEN BODY TE HOUDEN

De Body is echt een klassieker en lijkt nooit ouderwets te worden. In deze blog bekijken we de vele voordelen van het dragen van een body.

 1. Sommige body’s geven meer steun bij de borsten, je kunt er een BH onder dragen of zonder BH als je je daar prettig bij voelt.
 2. Een body kan beschermen tegen schuren dat wordt veroorzaakt door ruwe pantalon voeringen. Als je gaat zitten in een strakkere broek of een spijkerbroek kan die zich soms in de buik “ingraven”. Een body verdeelt de druk en je voorkomt striemen in de huid van strak zittende elastische banden van bijvoorbeeld panty’s.
 3. Geen problemen met slips die omlaag rollen omdat in een body de slip en de beha zijn verenigd in één kledingstuk.
 4. Als je last hebt van schouderpijn of moeite hebt met draaien kan het soms moeilijk zijn om een beha aan te trekken. Een body is dan makkelijker omdat je erin kan stappen als een badpak.
 5. Je hoeft je niet druk te maken over de vraag of de top wel goed blijft zitten, en je met een blot buik of rug ergens loopt of zit.
 6. Met een body voel je je meer gekleed dan met een combinatie beha + slip. Ongeveer zoals het verschil tussen een bikini en een badpak in het zwembad of aan het strand. En het kan prettig zijn om een body te dragen bij bijvoorbeeld bezoek aan de dokter of in andere gevallen waarbij je je wat meer gekleed wilt voelen als je je in je ondergoed vertoont.
 7. Een body zorgt voor een meer gladmakend effect op de rug, in vergelijking met het dragen van een beha en de kleding die je erover zal automatisch mooier vallen. Die blijft niet haken maar glijdt bij bewegingen makkelijker over het lichaam.
 8. En ten slotte, als je een body draagt krijg je een heerlijk “geborgen” gevoel. Het is gewoon een heel comfortabel kledingstuk.

10% KORTING?
Schrijf je nu in en ontvang een 10% kortingscode!
  INSCHRIJVEN
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden