3x shapewear waarmee je cellulite verbergt

Het is een mythe dat alleen vollere vrouwen cellulite hebben. Ook slanke vrouwen kunnen last hebben van een ‘sinaasappelhuidje’, waarbij de huid bobbelig en oneffen is. Cellulite wordt veroorzaakte door een ophoping van vetcellen en afvalstoffen op de heupen en billen, waar je soms niets aan kunt doen.

Cellulite verbergen met Nomi Shapewear

Gelukkig kan goede shapewear helpen om cellulite te verbergen. De strakke stof van corrigerende kledingstukken verdeelt het vet beter over probleemzones waar cellulite vaak voorkomt. Meestal zijn dat de heupen, bovenbenen en billen. Wij helpen je graag op weg naar mooie, gladde benen en billen. Met deze drie shapewear producten lijk jij binnen no time celullite-vrij.

1. Nomi Buttlifter anticellulite

Deze short is het ultieme kledingstuk in de strijd tegen cellulite. De Nomi buttlifter anticellulite bedekt/lift billen, buik, heupen en dijen en zorgt voor goede ondersteuning. Je dijen voelen glad aan en zien er ook zo uit, en dat geldt ook voor je billen. Bovendien zorgt het garen in het broekje voor een betere bloedcirculatie, waardoor cellulite op den duur zelfs kan verminderen.

2. Wear your own bra dress

Dit heavy shapende onderjurkje is ook heel geschikt om cellulite te verbergen. Omdat de wear your own bra dress gemaakt is van een dikke stof kan hij vrij warm aanvoelen, maar zie je er ook absoluut niets doorheen. Cellulite is dus verleden tijd met deze onderjurk. Bovendien kun je er je eigen bh onder dragen.

3. Highwaist shape up tights

Een goede panty dragen wil ook helpen tegen cellulite. Hierboven doe je een rokje of jurkje aan, en zelfs als je je benen over elkaar slaat zien je benen er superglad uit. De highwaist shape up tights verdoezelt cellulite, lift je billen en corrigeert je buik. Ideaal voor onder een strakke jurk. Nomi panty’s kun je in verschillende diktes en patronen kopen. Ideaal dus voor elke gelegenheid!