Met welke shapewear verberg je een muffintop?

Oh, de muffintop. Het klinkt zo gezellig, maar vrouwen die het in de spiegel zien, zijn daar niet zo blij mee. Een mufftintop komt vooral voor wanneer vrouwen met een buikje een strakke broek of rok dragen. Heb jij vaak last van een muffintop en wil je daar vanaf? Of heb je binnenkort een feestje waar je er op je best uit wilt zien? Dan kan Nomi shapewear jou van je muffintop af helpen. We raden je graag onze beste producten tegen een muffintop aan.

Geen probleemzones meer met Nomi Shapewear

Als je een muffintop hebt, kan een corrigerend broekje, shapende body, hemdje of onderjurk een wereld van verschil maken. Nomi heeft verschillende high waist broekjes, body’s en onderjurkjes in het assortiment die speciaal zijn gemaakt voor deze probleemzones.

Een muffintop wordt veroorzaakt door vet op de buik, heupen en onderrug. Je hebt hiervoor dus een corrigerend kledingstuk nodig dat over deze zones heen valt en alles stroomlijnt. Hiervoor kun je het beste een hoog corrigerend broekje dragen of een kledingstuk waarbij het onder- en bovendeel verbonden zijn. Als je een laag broekje draagt, benadruk je de muffintop juist.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

nomi-shapewear-wassen

Shapewear voor onder elke outfit

Alle shapewear-producten van Nomi zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. Welke shapewear je het best kunt kiezen, is afhankelijk van het soort kledingstuk dat je wilt dragen. Een high waist broekje is ideaal voor onder een strapless jurk, terwijl een bodystring juist perfect is voor onder een spijkerbroek. Ook kun je kiezen voor een shapende onderjurk van Nomi. Deze draag je onder een jurk met bandjes. 

Nomi shapewear is bedoeld om te dragen wanneer jij dat wilt, en is dus gemaakt om ook comfortabel te zijn. Dat maakt Nomi broekjes, body’s en onderjurkjes ook heel geschikt voor een gewone doordeweekse dag, waarop je je extra zelfverzekerd wilt voelen.