Welke panty onder je rok of jurk?

Al die tijd al thuis in je thuis broek of comfortabele jogging broek, dan grijpen we elk uitje aan om weer eens een leuke rok of jurk aan te trekken en je weer eens lekker feestelijk en vrouwelijk te voelen. Maar welke panty kies je?

Basis panty

Voor een outfit met een drukke print of een zakelijk outfit vind ik zelf een basis panty van 15, 30 of 40 denier mooi. Voor mij persoonlijk geldt hoe korter de rok hoe hoger de denier keuze, maar mijn collega vindt juist weer dat bij een korte rok een dunnere denier hoort omdat het anders een te zwart vlak wordt. Dus dat is heel persoonlijk.

En voor de hele korte rokjes -ja ook dat mag weer-, zijn er ook de panty’s met een French cut. Deze laatste panty heeft een hoog uit gesneden broekje waardoor het broekje niet zichtbaar is, want dat is ook gênant natuurlijk.

Corrigerende panty van Nomi

Het fijne van de panty’s van Nomi is dat ze naast dat ze heel prettig en comfortabel zitten, ook corrigerend zijn voor de buik. Dat geeft een lekker stevig gevoel bij de buik zonder dat het verstikkend is en er zijn geen overhangende Corona vetjes te zien.

Fantasie panty’s

Nu het wat kouder is, draag ik zelf ook graag de 90 denier panty, waar je je huid niet doorheen ziet. Iets minder sexy, maar warmer, ook op de fiets fijn en het benadrukt de vorm van je benen. Er is zelfs een thermo versie.

We hebben ook een erg leuke variant van de 90 denier panty met een lurex draadje in goud of zilver, super leuk voor de feestdagen of gewoon onder een van je zwarte jurkjes.

Over die fijne zwarte jurkjes gesproken. De fantasie panty’s zijn ook een echte aanrader. Wat dacht je van een leuke dot of leopard patroon.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN