Welke shapewear dragen beroemdheden?

Misschien vraag je je af hoe celebrities er altijd zo goed uit kunnen zien in een strakke jurk op de rode loper. Zij hebben natuurlijk een personal trainer die hen helpt om hun strakke figuur te behouden. Maar wist je dat veel beroemdheden ook gewoon shapewear dragen? Shapewear is een van de snelste en gemakkelijkste manieren om er strak en slank uit te zien. Ideaal voor onder die strakke jurk. Maar welk soort shapewear dragen celebrities eigenlijk als zij goed voor de dag willen komen?

De shapewear van de Kardashians

De Kardashians zijn niet de meest slanke vrouwen, en toch zien zij er altijd heel goed uit, ook in strakke kleding. Het lijkt wel alsof hun rondingen precies op de goede plek zitten. Hoe kan dat toch? Het moge duidelijk zijn dat ze graag gebruik maken van shapewear. Wat dragen de Kardashians het liefst? Wij vertellen het je graag.

shapewear-beroemdheden-nomi

Sleek Smooth short

Deze Sleek Smooth short vind je ook bij Nomi, en is ideaal voor onder een jurk. De short laat je benen en taille slanker lijken. Een strakke jurk staat je dan uitstekend. De pijpjes van de Sleek Smooth short zijn lang genoeg om schurende benen tegen te gaan, maar zijn niet te zien onder een korte jurk. De Kardashians geven trouwens zelfs toe dat ze ook wel eens twee paar shaping shorts over elkaar heen dragen voor een extra slank figuur. Zo zie je maar dat zelfs een Kardashian wel eens extra hulp nodig heeft bij het creëren van de perfecte look.

BEKIJK ONZE SLIPS

Shaping legging/panty

Voor een superslanke taille en strakke dijen kun je een shaping legging/panty dragen. Deze kun je combineren met allerlei soorten kledingstukken. Bovendien lift de Nomi legging/panty je billen ook nog eens. De leggings/pantys van Nomi kun je dragen met een onderjurkje of hemdje voor een ultiem figuur.. Bijvoorbeeld op een feestje of je bruiloft!

Moet jij binnenkort echt goed voor de dag komen? Maak je rode-loper-moment dan extra speciaal met shapewear van Nomi. 

BEKIJK ONZE PANTY’S/LEGGINGS