Welke shapewear kun je dragen in de zomer?

Bij het dragen van shapewear draag je een extra laag kleding, die ook nog eens gemaakt is van stevig materiaal. Dat moet ook wel, want het is bedoeld om de juiste vormen aan jouw lichaam te geven. Maar als het warm is, wil je natuurlijk eigenlijk geen extra kleding aan! Bovendien draag je in de zomermaanden natuurlijk het liefst korte jurkjes, waaronder je geen shapewear wilt zien. Tegelijkertijd is dit nu juist het seizoen waarin je er goed uit wilt zien. Help, wat te doen?!

Shapewear onder een jurkje

Als je shapewear wilt dragen in de zomer, zul je eerst moeten kijken naar het model kledingstuk dat je aan wilt trekken. Als je een strapless zomerjurk aan wilt die strak zit rondom heupen en billen, kan een corrigerend hoog broekje een goede oplossing zijn. Je hebt dan geen last van bandjes die aan je shapewear vastzitten. 

De Sleek Smooth short is minder warm dan een gebreid broekje of jurkje, maar ook goed te dragen onder een (strapless) jurk. Wil je toch graag een shaping jurkje dragen? Dan adviseren wij de Sleek Smooth dress. Dit jurkje shaped the buik en rug en is gemaakt van een dunne stof, zodat dit draagbaarder is in de zomer.

Geen last van schurende benen

Heb je juist last van schurende benen? Dan kan een short helpen om dit te voorkomen. De speciale cooling shaping shorts van Nomi zijn perfect voor warme dagen. De stof van deze short ademt goed en zit heerlijk.

Dunne stof

Ook het setje briefs/slips en de invisible top van Nomi zijn ideaal voor de zomermaanden. Deze broekjes hebben het model van een normale slip/hipster. Ze zijn gemaakt van een dunne stof en zijn naadloos. Ze zijn niet shapend, maar zitten dus wel super lekker. Zeker als het buiten warm is!