Welke shapewear kun je dragen onder een spijkerbroek?

nomi-shapewear-onder-spijkerbroek

Als je de kracht van shapewear hebt ervaren, wil je misschien wel elke dag een corrigerend hemdje of broekje dragen. De shapewear van Nomi is ideaal om te dragen onder een spijkerbroek. Nomi heeft shapewear body’s, broekjes, shorts en hemdjes in het assortiment die jou het perfecte figuur in je favoriete jeans geven. Met de shapewear van Nomi kun je zelfs je iets te krappe spijkerbroek gewoon nog aan.

Allerlei mogelijkheden met Nomi Shapewear

Spijkerbroeken kunnen knellen op de heupen en in de taille, afhankelijk van het model van je spijkerbroek. Als je een buikje hebt of als je strakke spijkerbroek knelt in je taille, biedt een Nomi stringbody of corrigerend hemdje uitkomst.

Je trekt je spijkerbroek gewoon aan over je Nomi shapewear heen, en je broek zit heerlijk en valt perfect. Een stringbody stroomlijnt je taille en zorgt dat je billen mooi uitkomen. Een stringbody of hemdje van Nomi helpt je om je hele buikgebied strakker en gladder te laten lijken. 

De voordelen van een Nomi Shapewear hemdje

Met de shapewear van Nomi kun je zelfs je eigen bh dragen. Sommige hemdjes zijn met opzet laag uitgesneden, zodat je je eigen bh eronder aan kunt trekken. Je profiteert zo van de werking van het hemd, én hebt het comfort van je eigen bh.

Vrouwen met een grote cupmaat kunnen op die manier ook hun eigen bh dragen en zijn niet gebonden aan gangbare confectiematen van corrigerend ondergoed. Heb jij een grote cupmaat en kun je tot nu toe niets vinden wat past? Dan kan een Nomi shapewear hemdje een goede oplossing zijn. Nomi shapewear is er voor iedereen, zodat jij ook stralend voor de dag kunt komen in je jeans.

BEKIJK ONZE HEMDJES

10% KORTING?
Schrijf je nu in en ontvang een 10% kortingscode!
    INSCHRIJVEN
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden