Shape het en show het: jouw lichaam is een streling voor het oog! Daarom hebben we ontelbare uren aan onze tekentafel gezeten, samen met vele studies en fouten, om een shapewear product te ontwerpen dat ECHT comfortabel voelt. Dat klinkt misschien als fantasie voor elke vrouw die regelmatig shapewear draagt. En toch… vergis je niet! Shapeware is meer dan alleen een gevoelig, rekbaar stukje stof met een vormgevende tailleband. Onze Nomi shapewear bewijst het, duizenden vrouwen steunen het.

Sinds we ons merk hebben opgericht, is het onze missie om vrouwelijkheid en mode samen te brengen met de techniek van hoog kwalitatieve shapewear – panty’s en meer. Niet alleen omwille van de producten zelf, maar ook voor de vrouw die het draagt. Het is onze manier om je te ondersteunen. Nogal letterlijk, eigenlijk ? De meeste van onze producten zijn van origine Italiaans en ze zijn allemaal geproduceerd op de beste Italiaanse breimachines ter wereld (Santoni, Lonati, Sangiacomo).

Nomi Shapewear is opgericht in 2014 en richt zich op de niche markt van figuurcorrigerende beenmode en – ondergoed mode. Met een gespecialiseerd assortiment en een frisse branding focussen we ons op de doelgroep van vrouwen tussen de 20 en 55 jaar.