Shapewear tips

Naast het verkopen van shapewear, geven we je ook graag tips en inspiratie op dit gebied. Denk hierbij aan de laatste trends, hacks en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van corrigerend ondergoed. Ook geven we je advies over welke shapewear het meest geschikt is voor jou, zodat jij je altijd en overal zelfverzekerd voelt.

Welk ondergoed is het meest geschikt voor het corrigeren van je buik?

Voor de meeste vrouwen is het ontzettend lastig om een strakke en slanke buik te creëren of behouden. Shapewear is dan ook een enorme uitkomst. Shapewear zorgt ervoor dat je net iets strakker en gestroomlijnder lijkt. Zo hoef je je geen zorgen te maken voor ongewenste zichtbaarheden. Onderbuik De onderbuik is vaak zichtbaar bij bijvoorbeeld … Continue reading Welk ondergoed is het meest geschikt voor het corrigeren van je buik?

Wat draag je onder een jurk?

Het is een veelgestelde vraag: ‘wat draag je onder een jurk?’. Je hebt net dat leuke strakke jurkje gekocht en wilt niet dat je ondergoed doorschijnt of wat is handig als je geen schurende bovenbenen wilt? Er zijn verschillende opties om te dragen qua ondergoed onder een jurk die ervoor zorgen dat je er schitterend … Continue reading Wat draag je onder een jurk?

1 2