Download hier het retourformulier

Verzending

Nadat Nomi Shapewear je order ontvangen heeft, ontvang je een automatisch gegenereerde email conformatie. Verzendkosten zullen aan je order worden toegevoegd. Je nieuwe aanwinst zal worden verscheept nadat we je betaling hebben ontvangen. Als u besteld voor 14.00 ontvangt u onze bestelling de volgende dag in huis binnen NL.  In het weekend en op nationale feestdagen versturen wij geen bestellingen.

Betaalmethodes

Prijzen worden altijd getoond in Euro, inclusief 21%BTW en exclusief verzendkosten. Een Nomi artikel kan per pakketpost worden verstuurd. Wij accepteren betalingen via IDEAL, MasterCard, VisaCard en Maestro. Alle betalingen worden verwerkt door Rabobank omnikassa en gebeuren in een veilige omgeving, beschermt door SSL. Je persoonlijke gegevens worden versleuteld verstuurd.

Retouren

Wij willen natuurlijk dat jij je helemaal goed voelt in je nieuwe Nomi artikel. Mocht dit niet het geval zijn en ben je niet tevreden met je aankoop van Nomi Shapewear, dan kun je de producten altijd binnen 30 dagen (vanaf de besteldatum) terugsturen. Wij vergoeden/ruilen alle producten die in originele toestand worden teruggestuurd. Om geruilde/geretourneerde artikelen sneller te verwerken, vragen we je om het volledige retourformulier in te vullen. Deze kun je downloaden bovenaan de pagina. De kosten voor de retour zijn voor eigen rekening.

Zo doe je dat:

  1. Vul het hierboven te downloaden retourformulier in en volg de instructie;
  2. Stop de producten die je wilt retourneren/ruilen in het pakket. (wij accepteren alleen artikelen die nog ongebruikt en in originele staat zijn).
  3. Voeg het ingevulde retourformulier bij, frankeer voldoende en breng het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor.

Terugbetaling

Het kan 1-2 weken duren voordat retouren of artikelen die geruild moeten worden, verwerkt zijn. Een terugbetaling wordt altijd naar het rekeningnummer/de creditcard overgemaakt die je bij je bestelling gebruikt hebt.

Maattabel

Benieuwd naar je maat? Bekijk onze maattabel.

In de was

Wij willen dat je Nomi lang kunt dragen en er veel plezier van beleeft. Alle Nomi artikelen kunnen zonder problemen op 30 graden in de machine gewassen worden, bij voorkeur altijd in een waszak. De beenmode van Nomi moet echt in een kleine waszak om haken en ladders te voorkomen.

Heb je andere vragen of wil je dolgraag iets weten?

Neem gerust contact met ons op en we zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk te reageren.

Nomi Shapewear

Nieuwe Hemweg 2
1013BG Amsterdam
Nederland

+31 6 54 26 49 54
[email protected]