3 tips waardoor shapewear goed blijft zitten

Heb je wel eens een shapewear broekje gedragen met een hoge taille? Dan zou het kunnen dat jouw broekje gedurende de dag steeds verder naar beneden rolde, of dat de pijpjes van je broekje omhoog kwamen. Dat is nu juist níet wat je wilt, want je draagt shapewear om je zelfverzekerd te voelen over je lichaam.

Je wilt shapewear niet voelen en al helemaal niet omhoog of omlaag moeten trekken. Gelukkig zijn er een aantal tips die we je kunnen geven, waardoor je jouw shapewear de hele dag door lekker kunt dragen.

nomi-shapewear
  • Ben je van plan om vandaag shapewear te dragen? Gebruik dan geen bodylotion. De siliconen-strips van het corrigerend ondergoed werken bij een gladde huid niet tegen het opkruipen of afzakken ervan. En je wilt juist niet de hele dag je shapewear omhoog trekken, toch?

  • Fashion tape kan ook uitkomst bieden. Gooi een rolletje fashion tape in je tas voor de zekerheid. Als je shapewear niet helemaal goed zit, plak je een stukje fashion tape waar dat nodig is. De fashion tape zorgt er dan voor dat je broekje, hemd of onderjurk beter zit.

  • Ten slotte zul je bij het aantrekken van shapewear ook even de tijd moeten nemen. Heb je net gedoucht? Wacht dan even tot je lichaam droog en afgekoeld is. Over een vochtige huid shapewear aantrekken, zorgt later op de dag namelijk voor problemen. Je wilt dat je shapewear na het aantrekken direct goed zit en voelt. Maak een paar gekke bewegingen om je corrigerende broekje, hemdje of jurkje op zijn plek te laten vallen. Dan zul je er de rest van de dag niets van voelen

Natuurlijk voorkom je liever afzakkende en oprollende shapewear. Blijft het bij jou niet lekker zitten? Kies dan voor een Nomi shapewear onderjurkje of hemdje. De bandjes zorgen ervoor dat het de shapewear echt op de juiste plek blijft zitten. Zo kun je toch shapewear dragen zonder zorgen.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN