Welk ondergoed is het meest geschikt voor het corrigeren van je buik?

Voor de meeste vrouwen is het ontzettend lastig om een strakke en slanke buik te creëren of behouden. Shapewear is dan ook een enorme uitkomst. Shapewear zorgt ervoor dat je net iets strakker en gestroomlijnder lijkt. Zo hoef je je geen zorgen te maken voor ongewenste zichtbaarheden.

Onderbuik

De onderbuik is vaak zichtbaar bij bijvoorbeeld het dragen van een jurkje of als je een net iets strakkere broek aan hebt. Op die momenten zou je het beste shapewear kunnen dragen dat doorloopt onder de buik. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een corrigerende slip die tot de taille doorloopt. Tegenwoordig zijn er vele corrigerende slips zoals shortjes, thongs en hipsters.

 

Gehele buik

De hele buik is een minder specifiek gebied en de meeste vrouwen hebben dan ook verschillende redenen waarom we dit geshapet willen hebben. Welke shapewear het beste is om te dragen is vaak gerelateerd aan de outfit die je aan hebt. Toch zijn er heel wat mogelijkheden voor dagelijkse shapewear.

 

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de buik te corrigeren en shapen. Al het ondergoed en andere shapewear van Nomi heeft een coriggerende werking. Je raakt dus nooit uitgeshopt!