Thuiswerk Broek

hoe-blijft-shapewear-zitten-tips-nomi

Wat kun je het beste dragen onder een thuis werk broek?

Wat een geluk dat er op dit moment veel broeken te koop zijn die heel lekker zitten in alle soorten en prijzen. Heel fijn nu we veel thuis zitten om te werken en de kinderen te ondersteunen bij het thuisonderwijs. Maar wat draag je nu onder zo’n broek? Want we willen niet dat er putten of overhangende kwabbetjes te zien zijn.

Wijdere relax broek

Als je een wijdere relax broek draagt zoals bijvoorbeeld een joggingbroek van Superdry Superdry Sportstyle joggingbroek – Joggingbroeken voor Dames, of een vrolijke van Nike Nike Sportswear Essential Fleecebroek voor dames. Nike NL, dan kun je natuurlijk prima uit met een relaxt naadloos onderbroekje waarvan de naden bij de billen niet zichtbaar zijn Corrigerende invisible Hipster | NOMI Shapewear of een string die de buik corrigeert Sleek Smooth Thong – Nomi Shapewear.

Strakkere loungebroek

Als je een strakkere loungebroek draagt, bijvoorbeeld een gebreide zoals ik gezien heb bij H&M Gebreide broek – Beige gemêleerd – DAMES | H&M NL of een softe legging van Fillipa K Trumpet Legging | Filippa-k.com (filippa-k.com), dan maakt een buttlifter broekje het natuurlijk wel helemaal af: Buttlifter short anti cellulitis (nomishapewear.nl). En als je dat niet relaxt genoeg vindt als je thuis werkt, dan is een sleek broekje Corrigerende onderbroek – NO-MI Bodywear (nomishapewear.nl) helemaal chill en zorgt er toch voor dat je je wat zekerder voelt over je figuur. Dit broekje corrigeert alleen bij de buik.

Wat ook een heel fijn broekje is en wat je in de zomer ook heel goed onder een jurkje kunt dragen is onze breeze short https://nomishapewear.nl/product/corrigerend-ondergoed/slip/cooling-shaping-short/ dit broekje heeft speciale Nilit garen waardoor het broekje niet warm is om te dragen. Dit broekje corrigeert de buik en benen en daardoor ook goed te dragen onder een broek.

 

 

10% KORTING?
Schrijf je nu in en ontvang een 10% kortingscode!
    INSCHRIJVEN
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden