heb je al gehoord van menstruatie ondergoed? samenwerking

menstrautie ondergoed moodies

Je hoort en ziet het steeds meer, ondergoed wat menstruatie en lichte incontinentie op kan vangen zonder dat maandverband of tampons nodig zijn. Je draagt het gewoon en daarna was je het en kun je het weer dragen. Best bijzonder toch?

Wij hebben een samenwerking met Moodies menstruatie ondergoed en mogen onze klanten een korting aanbieden van 10% met de code NOMI10.

Ze hebben verschillende modellen en verschillende kleuren voor zowel dames als voor meisjes. De broekjes zien er uit als normaal ondergoed, het kruisje is maar 2 mm dik, het is er in verschillende absorpties en je kunt het een hele dag of nacht dragen. Geen vlekken meer in je lakens, gewoon een broekje aan en slapen. Moodies heeft ook een speciale lijn voor jonge meiden, hoe relaxt voor die meiden om niet met grote maandverbanden of tampons rond te lopen.

Het ondergoed is ook heel geschikt voor lichte incontinentie, iets waar 3 op de 5 vrouwen boven de 50 last van heeft. Niesen, hardlopen, lachen, met dit ondergoed hoef je je geen zorgen te maken dat je lekt. En wat echt prettig is, is dat het ondergoed ook geurtjes absorbeert.

Als je het ook wil proberen, maak dan gebruik van onze kortingscode.

10% KORTING?
Schrijf je nu in en ontvang een 10% kortingscode!
    INSCHRIJVEN
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden